Gæstebog, indeholder nu 4 Indlæg

[ Vis sidste side ] [ Search ] [ Skriv i gæstebog ]
[ Forrige side ] [ Næste side ]
4
07.15.2007 01:50
K. N. L. Garsow
Denmark

E-Mail Homepage
Hej og rigtig hjertelig tillykke med websiden. Jeg er godt klar over, at der ligger et stort arbejde bag slægts forskning. Jeg har selv fundet så godt som alle informationer om min morfar, der sejlede i allieret tjeneste under anden verdens krig, hvor kun en enkelt mand fra besætningen overlevede.;)
3
06.19.2007 11:13
Grethe Aastradsen

E-Mail Homepage
HejJeg kom ind på din side ved at skrive "Peder Pedersen Winther" i Googles søgefelt. Jeg søgte oplysninger om Peder Pedersen Winther og håbede at evt. finde forældre til ham. Han er min 3*tipoldefar. Jeg fandt da en del det var dejligt.Nedenfor har jeg skrevet linjen for min tilknytning til Peder Pedersen. Du finder slægten på min hjemmeside under "Danske Aner". Jeg er ikke helt færdig med at taste dem ind, da jeg lige har fået lave siden.Linje:4*tipoldefar: Peder Winther3*tipoldefar:peder Pedersen Winther2*tipoldemor:Maren Kjerstine Pedersdatter1*Tipoldefar:Søren Lund "i FT ses Søren Lund som Søren Christian Pedersen" andre gange som Søren Pedersen LundOldefar:Jens Peder SørensenBedstefar:Niels Christian Annæus Johannes Sørensen Min Far:Karl Anker Lund Sørensen Grethe Aastradsen/ født Lund Sørensen"KH Grethe
2
03.12.2007 19:19
natasja christensen
Denmark

hej Ellinor nu har jeg besøgt din hjemmeside og jeg synes den er rigtig god, og jeg er glad for at mit navn også står på hjemmesiden:cool:knus natasja ;)
1
03.11.2007 21:05
Rene Lundager Tofteberg
Denmark

E-Mail Homepage
ICQ 4471432
Det er dejlig at mit barn er med i slægten som lyder navnet BASSE Rene :santa::rolleyes:
--------------------

Dette indlæg er redigeret af webmaster
--------------------

Dette indlæg er redigeret af webmaster
[ Forrige side ] [ Næste side ]

Copyright (C) 2001 Achim Winkler
http://www.lkcc.org/achim